Search found 12 matches

by pinn
January 31st, 2019, 2:14 am
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

So size of download + unpacking to active drive lead to stability issues . Not surprising really. Guess I will just leave the box alone when downloading larger downloads.

Thanks for the help
by pinn
January 30th, 2019, 4:43 pm
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

sander wrote:
January 27th, 2019, 1:55 pm
Out of curiosity, I have uploaded a NZB for a 100GB download to SABnzbd ... running on a 256MB RAM machine (old Synology). Let's see what happens ...
How did it go Sander?
by pinn
January 27th, 2019, 6:14 pm
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

Out of curiosity, I have uploaded a NZB for a 100GB download to SABnzbd ... running on a 256MB RAM machine (old Synology). Let's see what happens ... Interesting experiment! Same happened today with a 50gb download, causing hardlocks to system when trying to watch and download. Shut down Sab and th...
by pinn
January 26th, 2019, 4:17 pm
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

Might be pertinent to mention that the file I'm downloading is just over 100gb. Could this well be the cause? 100GB? Interesting. How big is the corresponding NZB file? EDIT: I checked myself for a 100GB download: NZB itself is 12 - 29 MB, so that is not too special. How much RAM is in your Vero 4k...
by pinn
January 26th, 2019, 1:58 pm
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

I would first solve the "Cannot create directory /media/disk2/temp2" I think I restarted box there and sab started before the drives had mounted. And why the Signal 15 = SIGTERM? Did you close the terminal? Forgot closing the terminal window would stop sab Also, running sonarr, radarr, no ip and dat...
by pinn
January 26th, 2019, 8:06 am
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Sabnzbdplus High Hemory Usage
Replies: 12
Views: 1237

Re: Sabnzbdplus High Hemory Usage

Hi, I'm having the same issue on a vero4k+. Have updated sab to 2.3.7, Python Version: 2.7.13 (default, Sep 26 2018, 18:42:22) [GCC 6.3.0 20170516] [UTF-8] OpenSSL: OpenSSL 1.1.0j 20 Nov 2018 Multicore Par2 ticked From a fresh boot, usage is as follows: v=747/r-442 After a while v=1005/r=655 Some ti...
by pinn
January 22nd, 2019, 6:22 am
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Howto: updating in Debian proper
Replies: 40
Views: 49871

Re: Howto: updating in Debian proper

Easier: become and stay root, with sudo su - Then execute the commands in that root/ sudo / su prompt Thanks - that got it. On latest version now but am presented with: SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8. Expect problems with Unicoded file and directory names in ...
by pinn
January 22nd, 2019, 5:31 am
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Howto: updating in Debian proper
Replies: 40
Views: 49871

Re: Howto: updating in Debian proper

sander wrote:
January 22nd, 2019, 5:25 am
Do you mean what "all as root" means?
That is what I attempted:

[email protected]:~$ su echo "deb http://ppa.launchpad.net/jcfp/ppa/ubuntu xenial main" | tee -a /etc/apt/sources.list
tee: /etc/apt/sources.list: Permission denied
No passwd entry for user 'echo'
by pinn
January 22nd, 2019, 5:19 am
Forum: Debian/Ubuntu Package
Topic: Howto: updating in Debian proper
Replies: 40
Views: 49871

Re: Howto: updating in Debian proper

AFAIK I don't see the instruction for installing sabyenc via the PPA via Debian. So here it is for Debian 9.x , all as root: echo "deb http://ppa.launchpad.net/jcfp/ppa/ubuntu xenial main" | tee -a /etc/apt/sources.list echo "deb http://ppa.launchpad.net/jcfp/sab-addons/ubuntu xenial main" | tee -a...
by pinn
April 21st, 2017, 4:06 am
Forum: General Help
Topic: Queue won't start
Replies: 4
Views: 1021

Re: Queue won't start

Hi,

First of all, thanks for the speedy reply. Your dedication is much appreciated.

I worked through your check list to no avail so had to fresh install the RC and all seems fine now.

Ta
by pinn
April 21st, 2017, 3:19 am
Forum: General Help
Topic: Queue won't start
Replies: 4
Views: 1021

Re: Queue won't start

Checked that already and test is successful
by pinn
April 21st, 2017, 2:15 am
Forum: General Help
Topic: Queue won't start
Replies: 4
Views: 1021

Queue won't start

Hello,

The queue is not paused but won't start. I am on Windows latest version. A screenshot is here hxxxs://1drv.ms/i/s!ArwqgF-zCX0ol7RfArt7rU_pAL5_jw
and the log here: hxxxs://1drv.ms/u/s!ArwqgF-zCX0ol7RgSiPMp1t0RLcAgw

Any help would be greatly appreciated