Search found 17 matches

by daddy_fizz
November 30th, 2009, 9:35 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Page Refresh Speed not "sticking"
Replies: 2
Views: 1832

Re: Page Refresh Speed not "sticking"

eh probably not worth all that, I just thought I was doing something wrong.
by daddy_fizz
November 30th, 2009, 10:34 am
Forum: Bug Reports
Topic: Page Refresh Speed not "sticking"
Replies: 2
Views: 1832

Re: Page Refresh Speed not "sticking"

Yes I do - I've used plush since the first version it was included and don't think I ever realized that...

is there any way I can change that? maybe in the template file or ???

Thanks for your help

~Fizz
by daddy_fizz
November 29th, 2009, 11:51 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Page Refresh Speed not "sticking"
Replies: 2
Views: 1832

Page Refresh Speed not "sticking"

This has happened to me for a few versions now, including .5.0 beta 1 If I look in my .ini I see this: refresh_rate = 2 but when I start up sab, it shows 30 seconds in the interface and seems to refresh at that interval.  If I change it to 2 seconds in the interface, it will start updating the page ...
by daddy_fizz
August 20th, 2008, 2:24 pm
Forum: Templates
Topic: iPlush for 0.4.x
Replies: 23
Views: 34099

Re: WIP - iPlush

Any way to add a new dl from the interface? Or is it only designed for monitoring.

Nice work though :) could come in handy on my new iphone 3g
by daddy_fizz
July 2nd, 2008, 7:14 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Switch to hide "Add NZB" Toolbar and/or config categories
Replies: 0
Views: 1581

Switch to hide "Add NZB" Toolbar and/or config categories

I was curious if there is an undocumented switch to hide the Add NZB toolbar by default?  I would rather keep it hidden instead of having it open each time I start sabnzbd.  Also something similar for the config cats would be nice...

Thanks!

Keep up the great work

~Fizz
by daddy_fizz
April 7th, 2008, 11:19 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 0.4.2 Beta Design Thought...
Replies: 1
Views: 1623

Re: 0.4.2 Beta Design Thought...

lol like I said I don't want to step on any toes, just my opinion.  At least for me the download speed will shift on the queue when I rollover (in firefox).  I personally like the fade idea

~Fizz
by daddy_fizz
April 7th, 2008, 10:44 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 0.4.2 Beta Design Thought...
Replies: 1
Views: 1623

0.4.2 Beta Design Thought...

This may be my personal opinion but I have a design question for the .4.2 beta 2 On the bars, why have the buttons appear/disappear on rollover?  They take up very little space and I find it semi distracting/confusing to have the download speed, buttons, etc  move/shift over when I do a rollover... ...
by daddy_fizz
March 25th, 2008, 1:37 am
Forum: Feature Requests
Topic: Add NZB: by newzbin ID disappear...
Replies: 1
Views: 2041

Re: Add NZB: by newzbin ID disappear...

Yeah I thought it used to do that :) Thanks for the update - any info about status changes in the future would be great

Thanks

~Fizz
by daddy_fizz
March 24th, 2008, 12:34 am
Forum: Feature Requests
Topic: Add NZB: by newzbin ID disappear...
Replies: 1
Views: 2041

Add NZB: by newzbin ID disappear...

One small request- Could you make it so that when you are in the Add NZB dialog, and you click in the box to add a post by newzbin id - that the "by Newzbin ID" text would disappear when you click in the box, allowing me to paste in the ID I know it seems like a small thing :) Call me Anal Retentive...
by daddy_fizz
February 29th, 2008, 9:00 am
Forum: Bug Reports
Topic: Failed Traceback?
Replies: 6
Views: 4322

Re: Failed Traceback?

Yeah they said it is a bug on the server with multiple connections, and that they are looking at fixing it...
by daddy_fizz
February 28th, 2008, 11:28 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Failed Traceback?
Replies: 6
Views: 4322

Re: Failed Traceback?

Not sure if anyone else here uses iUsenet.com  (formerly 100proofnews.com).  I thought I would try them out...  I can now connect to the SSL server (still get the same error but it connects after a while.  Only problem it it will only make 1 connection to the server in Sab even if I have it set to 5...
by daddy_fizz
February 28th, 2008, 2:21 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Failed Traceback?
Replies: 6
Views: 4322

Re: Failed Traceback?

I e-mailed the server hosting company as well, I googled 502 error and saw that it was usually something wrong with the server.  I'll see what they say...

~Fizz
by daddy_fizz
February 28th, 2008, 12:04 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Failed Traceback?
Replies: 6
Views: 4322

Failed Traceback?

Just switched to a new news server, so I'm not sure if this wold be related to that or a bug in sazbnzbd 0.3.1 "2008-02-28 11:03:46,687 ERROR [downloader] Connecting [email protected].0.0.1:443 failed Traceback (most recent call last): File "sabnzbd\downloader.pyo", line 322, in run File "sabnzbd\newswrapper.py...
by daddy_fizz
February 11th, 2008, 2:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: Free Newsservers
Replies: 402
Views: 528839

Re: Free Newsservers

Thanks! Will try these out.  Just a couple questions...Port numbers???  I would assume 119. Also does the newszilla server require you to put anything for the username/password
by daddy_fizz
January 30th, 2008, 4:04 pm
Forum: General Help
Topic: Problem console not closing
Replies: 14
Views: 8360

Re: Problem console not closing

Sweet, will try this out.

~fizz