Search found 23 matches

by EvilFlanders
November 19th, 2020, 8:41 am
Forum: Bug Reports
Topic: v3.1.1 not resuming after pause
Replies: 4
Views: 259

Re: v3.1.1 not resuming after pause

Oh well, sorry. Apparently there was recurring connection error that prevented the resume and appeared only occasionally in the log... (showed in "Status and interface options"/"Connections") Failed to connect: (60, '[Errno 9] Bad file descriptor') [email protected].90.196.97:563 I restarted once, froze, then ...
by EvilFlanders
November 19th, 2020, 8:19 am
Forum: Bug Reports
Topic: v3.1.1 not resuming after pause
Replies: 4
Views: 259

Re: v3.1.1 not resuming after pause

Nope... good point but I did not. Here is my scheduling: 01:29 Daily Resume 01:30 Daily Speedlimit 500M 10:00 Daily Speedlimit 150K I really don't get what's happening. Is it because of Big Sur? Also, I noticed that if I resume it won't slow down to 150K unless I restart. And the fact that the count...
by EvilFlanders
November 19th, 2020, 6:59 am
Forum: Bug Reports
Topic: v3.1.1 not resuming after pause
Replies: 4
Views: 259

v3.1.1 not resuming after pause

Using version 3.1.1 [99b5a00] on MacOs version 11.0.1 (20B29) Hello, I'm having a problem with the pause/resume functions in SABnzbd latest version. When I press Pause for xx minutes, the downloads won't resume at the end of the countdown. It goes into minus something showing how it passed the deadl...
by EvilFlanders
September 10th, 2017, 8:05 am
Forum: Bug Reports
Topic: Too many connections to server xxx
Replies: 14
Views: 4995

Re: Too many connections to server xxx

OK thanks. It was already at 120s. I'll try with 150s.
I just realised that it could be on eweka's side. Maybe they're cheap for a reason.
by EvilFlanders
September 10th, 2017, 6:11 am
Forum: Bug Reports
Topic: Too many connections to server xxx
Replies: 14
Views: 4995

Re: Too many connections to server xxx

Hi guys, Not sure I should create a new thread for a problem with version 2 or re-use that one. I've been having this problem since version 2. No fix unfortunately in the next releases. Happens randomly, whether I set my max connections to 100% of what I'm allowed or 70%. Here is the +debug log: 201...
by EvilFlanders
August 29th, 2016, 4:12 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

I've benchmarked both settings, from the initial log of importing the nzb to the last connection. It takes "Allow Load Balancing with optimisation for IPv6" 5.26 seconds. And it takes "Prevents Load Balancing" 5.22 seconds. So, I'd say, it's pretty fast! 2016-08-29 22:52:55,153::INFO::[downloader:44...
by EvilFlanders
August 22nd, 2016, 2:02 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Good job! Indeed, every millisecond instead of every half/full second!
by EvilFlanders
August 20th, 2016, 7:37 am
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Unfortunately I've installed 1.1.0RC3 in between... Here is what I have with RC3, measured in seconds to start a new download after a forced disconnect: "Allow Load Balancing with optimisation for IPv6": used to be around 20 seconds in RC2, is now 5 to 6 seconds with SSL, under 2 seconds without SSL...
by EvilFlanders
August 2nd, 2016, 1:00 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

P.S. And, yes, there are issues with newshosting's IPv6. They have newsserver IPv6 addresses but I cannot reach them (see list here).
Apparently, there are known issues with MacOSX and IPv6 reversing since I can't ping Google's IPv6 DNSs nor set them in my DNS settings either.
by EvilFlanders
August 2nd, 2016, 12:55 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Sorry but there was lot of "Happy Eyeballs" lines and some others in between. I preffered to make whole extracts for the three alternatives if it's okay with you. Here they are: Prevent Load Balancing: http://pastebin.com/eeXpKBGi Allow Load Balancing: http://pastebin.com/W2GbCcfd Allow Load Balanci...
by EvilFlanders
August 1st, 2016, 5:16 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Sorry I'm using the packaged app (as in https://github.com/sabnzbd/sabnzbd/rele ... g/1.1.0RC2).
And I can't find the downloader.py file either in the package contents or on my computer. Is it different for the packaged app?
by EvilFlanders
August 1st, 2016, 12:29 pm
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

To summarise, knowing that I press "Force disconnect" between every try: "Prevent Load-balancing" takes less than a second to start downloading. "Allow Load Balancing" takes 2 seconds to start downloading. "Allow Load Balancing with optimisation for IPv6" takes from 15 to 20 seconds to start downloa...
by EvilFlanders
August 1st, 2016, 9:29 am
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Sure! I'm using MacOS v10.11.6 (15G31)
by EvilFlanders
August 1st, 2016, 8:28 am
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

Re: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet s

Thanks sander, it solved the problem.
The lag occurred on the first download after sab was disconnected from the server i.e. with 0 active connections.
With the setting you've advised, the download starts immediately after an nzb has been imported.
by EvilFlanders
August 1st, 2016, 5:00 am
Forum: Beta Releases
Topic: [1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve
Replies: 31
Views: 9817

[1.1.0RC2] Very, very slow initial connexion to Usenet serve

Hi! As you can see in the pastebin, it takes sab about 20 seconds to establish 30 connexions. Is that normal? I've tried Nzbvortex for a change and will not keep using it but it managed to start downloads almost immediately. Thanks http://pastebin.com/Ja7L0BcH EDIT by Sander: 2016-08-01 11:43:26,144...