Search found 27 matches

by AnonyMouse
October 28th, 2020, 5:01 pm
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Re: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

safihre wrote:
October 28th, 2020, 2:38 pm
Just to be sure, can you try a different browser that doesn't have Lastpass or any browser extensions installed?
I'll start one up in a safe mode or something and report back...I don't think I have any browsers that don't have at least Lastpass and uBlock.
by AnonyMouse
October 27th, 2020, 11:23 am
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Re: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

Can you check if all your Categories have their Post-processing set to +Delete OR Default? Sure, checked it, and it is set. You can also set these when you add the nzb manually, I would have assumed they'd override the default setting, but in any case, I was setting them to the same thing the categ...
by AnonyMouse
October 27th, 2020, 10:33 am
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Re: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

Well, please update to sabnzbd 3.1.0 first. Yeah I expected that. I was able to get the provider to update, so I'm going to try the update first. After that, you are quite confusing me to be honest. Will you please check in Config > Switches that you have not setup a Pre queue script? Because scrip...
by AnonyMouse
October 26th, 2020, 5:11 pm
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Re: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

https://i.imgur.com/F649cmu.jpg screen cap of the add dialogs I'm talking about...I've got the pop up showing there. The dialog box on the right is the user scripts, and it shows my scripts as expected, but they seem to get run before the processing dialog. well, actually, as I said in the other po...
by AnonyMouse
October 26th, 2020, 5:04 pm
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Re: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

SABnzbd has Pre-queue User Scripts and Post-processings Sripts. Is it possible that you are mixing things up? I don't think so. The options when you do a manual add are more limited. You can still select a user script, and you can still select a processing option, like you would in a category, for ...
by AnonyMouse
October 26th, 2020, 3:57 pm
Forum: General Help
Topic: Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script
Replies: 9
Views: 422

Sab 2.3.9: Manual added nzb doesn't run processing before pp script

I'm on an install of 2.3.9. I've noticed if I manually add an NZB, using the + option, giving it a URL to retrieve, and setting category, processing, and a script, the script gets run before the processing. Is this by intent? I noticed the pop up hint says it's "post-processing", which seems like it...
by AnonyMouse
April 28th, 2020, 10:44 am
Forum: General Help
Topic: Clean temp from within Sabnzbd but retain failed history?
Replies: 2
Views: 586

Clean temp from within Sabnzbd but retain failed history?

Is it possible to clean the temp folder out of items older than X days, but retain the failed history? I know I can add a job to remove failed jobs, but that cleans them from the history. I'd just like to clean the temp folder so it doesn't fill up slowly over time with failed jobs. If not from with...
by AnonyMouse
September 7th, 2019, 12:08 pm
Forum: General Help
Topic: Occasional "Failed Move" errors
Replies: 4
Views: 760

Re: Occasional "Failed Move" errors

I've never seen this kind of thing before ;) All I know for sure is that SAB expects the files to be gone after it sends a move or delete-request! Heh, yeah I think the tiny latency between the union FS and SMB caching must be the culprit. I gave up and attached some more local storage as a working...
by AnonyMouse
September 2nd, 2019, 10:58 am
Forum: General Help
Topic: Occasional "Failed Move" errors
Replies: 4
Views: 760

Re: Occasional "Failed Move" errors

Sorry, I lost track of the thread! The backend file system is Windows NTFS. It's a union FS presented by the software package DrivePool. I have the storage tiered feature in use, so that there's a 512GB SSD caching recent write/near term read activity. The share is a Windows CIFS (presumably v3, sin...
by AnonyMouse
June 27th, 2019, 12:41 pm
Forum: General Help
Topic: Occasional "Failed Move" errors
Replies: 4
Views: 760

Occasional "Failed Move" errors

So I occasionally, but not infrequently get "Failed Move" errors, which actually look partly to be from the rename operation after an unpack. In most cases the unpack has actually been successful. I suspect what is happening here is that the backend file server is actually presenting a union file sy...
by AnonyMouse
June 6th, 2019, 3:57 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 2.3.6Beta1 rss delete not working
Replies: 23
Views: 9014

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

If I just edit the ini and delete the fitler I want to ditch from the config, will that be ok, or do I need to update all the enumerations (i.e. if there end up being holes in the number sequence will something break)?
by AnonyMouse
May 24th, 2019, 11:06 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 2.3.6Beta1 rss delete not working
Replies: 23
Views: 9014

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

safihre wrote:
May 22nd, 2019, 6:16 am
We didn't figure it out.. Maybe you can also send me the [rss] part of your sabnzbd.ini?
Certainly! It's late now, but I'll dig it out sometime in the next day and send it over.
by AnonyMouse
May 21st, 2019, 5:51 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 2.3.6Beta1 rss delete not working
Replies: 23
Views: 9014

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Did this ever get figured out? I seem to be running into the same thing. I can't delete rss filters I've applied to a feed. The trash can button toggles state, but doesn't seem to trigger any events.

I'm on 2.3.8 running in a container.
by AnonyMouse
February 10th, 2019, 2:20 pm
Forum: General Help
Topic: Multiple jobs and category setting
Replies: 1
Views: 424

Multiple jobs and category setting

With multiple jobs, if I leave the it enabled, and change the category, does that also affect incoming new jobs, or do I need to select them each time? I've noticed a lot of times when I get things from indexers, the category must not be populated, because everything just seems to drop into my defau...