Search found 7 matches

by spec1alk
October 4th, 2018, 6:37 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: AttributeError in log and error log
Replies: 5
Views: 2584

Re: AttributeError in log and error log

Same error in the past on https://github.com/sabnzbd/sabnzbd/issues/1034 Can you post the sabnzbd.log before the crash? Sure, here is a sanitized log file: https://pastebin.com/ufSg36BP It seems your database is being locked somehow. The other one should be fixed with an update to 2.3.5. Good to kn...
by spec1alk
October 4th, 2018, 6:20 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: Slow first request to web interface
Replies: 5
Views: 541

Re: Slow first request to web interface

Sorry for the late response. I wasn't seeing the email messages notifying me of updates. In the Chrome Network tab, you can what takes time ... so what is it? Or is that really TTFB (Time to First Byte)? What if you access it via it's IP address? What if you use a different browser? What is the outp...
by spec1alk
October 3rd, 2018, 7:58 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: Slow first request to web interface
Replies: 5
Views: 541

Re: Slow first request to web interface

Web interface is accessible via http://usenet:8080/sabnzbd/
by spec1alk
October 3rd, 2018, 1:28 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: AttributeError in log and error log
Replies: 5
Views: 2584

Re: AttributeError in log and error log

I also forgot to add, I am running version 2.3.4 [2a113f7] on FreeBSD 11.2 (FreeNAS 11.2 BETA3).
by spec1alk
October 3rd, 2018, 1:26 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: AttributeError in log and error log
Replies: 5
Views: 2584

Re: AttributeError in log and error log

FWIW, the error log pastebin is 'L88C6jtN' and the excerpts from the log with errors are in pastebin 'qA6P3FDj'.
by spec1alk
October 3rd, 2018, 1:25 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: AttributeError in log and error log
Replies: 5
Views: 2584

AttributeError in log and error log

I see the error "AttributeError: 'bool' object has no attribute 'filename'" in my error log. I also see the error "AttributeError: 'module' object has no attribute 'exc_value'" in my sabnzbd.log file. Any idea what is causing these? I tried to add a pastebin, but I can't post links (being a new user...
by spec1alk
October 3rd, 2018, 1:05 pm
Forum: freeBSD Package
Topic: Slow first request to web interface
Replies: 5
Views: 541

Slow first request to web interface

I am running version 2.3.4 [2a113f7] on FreeBSD 11.2 (FreeNAS 11.2 BETA3). It seems that the first request takes a really long time to load, then subsequent requests take <1 second (usually <100ms). It is almost as if the process that serves the web interface is being put to sleep and has to start w...