Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Feel free to talk about anything and everything in this board.
Post Reply
jdhindsa
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: May 19th, 2017, 6:44 am

Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by jdhindsa » May 19th, 2017, 6:51 am

Hello All,

I recently purchased the QNAP TS-451+ and I'm trying to setup SabNZBD+ on it. I've downloaded the QPKG and imported it without issue into the App Center. As soon as I launch the application (which runs on port 8800) I see a "Unable to connect" error in the browser. I'm really not sure what to check or what to do next. Has anyone encountered this issue on QNAP devices? Is there a fix for it?

I've installed the dependencies for SabNZBD+:

- Git 2.1.0
- Python 2.7.12 Developer Tools

I'm able to install Sonarr and Radarr and launch their web interfaces on my QNAP devices properly. No issue there.

I'm thinking of starting up a Windows Server 2012 VM within my QNAP device and installing SabNZBD+, Sonarr and Radarr on it because it seems simpler to install everything in Windows. But, I guess it's not an ideal solution.

Please help?

Thanks,
Jason

User avatar
sander
Release Testers
Release Testers
Posts: 6048
Joined: January 22nd, 2008, 2:22 pm

Re: Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by sander » May 19th, 2017, 8:25 am

Maybe SABnzbd is only listening on IP 127.0.0.1, and thus accessing from devices/PCs on the LAN is not possible?
SABnzbd should listen to 0.0.0.0.

I don't know how to do that on QNAP.
Can get a CLI prompt on the QNAP?

jdhindsa
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: May 19th, 2017, 6:44 am

Re: Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by jdhindsa » May 19th, 2017, 8:28 am

QNAP has ssh/telnet... not sure how to use it to accomplish what you are saying...

Maybe I need to put everything in a Windows VM... not ideal...

User avatar
sander
Release Testers
Release Testers
Posts: 6048
Joined: January 22nd, 2008, 2:22 pm

Re: Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by sander » May 19th, 2017, 8:39 am

Use SSH/telnet to access command line. Then type

Code: Select all

netstat -apon | grep -i listen | grep -vi listening
and

Code: Select all

ps -ef | grep -i sabnzb

jdhindsa
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: May 19th, 2017, 6:44 am

Re: Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by jdhindsa » May 19th, 2017, 8:50 am

I'll try it when I get home from work and will reply back. Thanks sander!

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 1686
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Can't load Web Interface on port 8800 on QNAP TS-451+

Post by safihre » May 19th, 2017, 9:05 am

Which package are you using? The one we link from our website from ClintonHall?
https://sabnzbd.org/wiki/installation/install-nas

This one will always be set to listen on 0.0.0.0.

Post Reply