Snatching but not downloading

Feel free to talk about anything and everything in this board.
Post Reply
Trishan3
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: September 24th, 2014, 10:19 am

Snatching but not downloading

Post by Trishan3 » January 29th, 2017, 3:17 pm

Hi

I think I have a unique problem. Lately I have switches ISP's from Telkom to Axxess (not sure if it matters), and during the process I had no internet for a couple of weeks. Internet is set up now and Sabnzbd works fine for new episodes. But "older" episodes being a couple of days old, are being snatched but they never download or they download at 0 B/s..

I use to run an older version of sabnzbd (can't remember the exact version) because the newer versions were giving problems on El Capitan, but recently when i got my internet running I upgraded sabnzbd. Since then I've downgraded to version 1.0.1 but the problem isn't fixed.

Also tried downloading a movie and series manually from NZB-SA and they won't download. I can't understand how episodes being released will download but episodes out for 4 days won't..

Please help...

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2129
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snatching but not downloading

Post by safihre » January 29th, 2017, 3:53 pm

Can you switch to the latest sabnzbd, set the logging to +Debug (in the Status window) and only add one of these older jobs to the queue. After a few minutes, click on Show logging (in the Status window) and send me the log at [email protected]

Trishan3
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: September 24th, 2014, 10:19 am

Re: Snatching but not downloading

Post by Trishan3 » January 30th, 2017, 4:16 am

Ok done thanks, hopefully its an easy fix.

douggw
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: October 28th, 2017, 11:29 am

Re: Snatching but not downloading

Post by douggw » November 13th, 2017, 11:49 pm

What did you find? I now have this problem that has just started the past few weeks. SAB says "completed" and SickRage says "snatched" and I can see the file in my post processing directory with a very long numerical filename, and it just stays there - never gets moved or processed or renamed. I can click on this file and it begins to play in my media viewer just fine. All the files in SR that say "downloaded" work fine - it's the ones that say 'snatched' that never full make it over. Some shows do work - so it's not all of them, that's what is strange.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2129
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snatching but not downloading

Post by safihre » November 14th, 2017, 1:10 am

Is the sickrage script run for every show? If you click on the item in the sabnzbd history, you should see the output of the script.

douggw
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: October 28th, 2017, 11:29 am

Re: Snatching but not downloading

Post by douggw » November 14th, 2017, 8:45 pm

This is what it shows by clicking on the show in history. Interesting thing:

news.newsdemon.com=1.7 GB
Repair[674cf86601ae465d9307b13af5824c8e] Quick Check OK
Unpack[674cf86601ae465d9307b13af5824c8e] Unpacked 1 files/folders in 1 min 30 seconds
[740a48516083429c9fd219933954c0cb][C:\Downloads\SickRage\740a48516083429c9fd219933954c0cb.part03.rar] Corrupt RAR file



Interesting thing is each one has the same last line about the Corrupt RAR file - and each show has the same file on that line regardless of the show.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2129
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snatching but not downloading

Post by safihre » November 14th, 2017, 10:16 pm

Could you send me this NZB at [email protected]? I will give it a try on my setup, easier debugging.

Post Reply