Page 1 of 2

2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 17th, 2018, 9:44 am
by Hairybiker
Running on Mint 19 64bit
When pressing delete on a RSS match item it will not delete, does nothing.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 20th, 2018, 3:41 am
by safihre
What Delete button do you mean? In the RSS-page or in the Queue?

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 21st, 2018, 8:34 am
by Hairybiker
The one on the RSS page, to delete a setup search item.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 21st, 2018, 9:24 am
by safihre
Could you show us a screenshot?
I couldn't reproduce it.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 21st, 2018, 12:58 pm
by Hairybiker
Image

The trash can at the end.
Clicking on it does nothing. Tested on Chromium 70 on Win 7 and Linux Mint 19, checked using an incognito page as well with same result.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 22nd, 2018, 2:23 am
by safihre
That's very strange, I still can't reproduce it.
Could you right click in the browser, then Inspect Element and then open the Console tab.
If you click the delete-button, do you get an error?

Otherwise: in Status and Interface settings window on the main download-page, set logging-level to +Debug and then try again to remove the filter.
After that, click Show Logging Status and Interface settings window and see if there's some error near the end.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 22nd, 2018, 6:25 am
by Hairybiker
I get this on the console tab

jquery-3.2.1.min.js?v=2.3.6Beta1:2 Uncaught TypeError: $(...).tablesort is not a function
at HTMLDocument.<anonymous> (?feed=2.4:15177)
at mightThrow (jquery-3.2.1.min.js?v=2.3.6Beta1:2)
at process (jquery-3.2.1.min.js?v=2.3.6Beta1:2)
favicon.ico/:1 Failed to load resource: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED

No error in the debug log.

I am seeing some "Opening and ending tag mismatch: hr line 6 and body" from nzbindex.nl but that is all.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 22nd, 2018, 8:09 am
by safihre
That's very strange. Could you send me your rss_data.sab file from "admin_dir" (location: https://sabnzbd.org/wiki/advanced/directory-setup)

At [email protected]

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 22nd, 2018, 9:04 am
by Hairybiker
sent

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 26th, 2018, 7:08 am
by safihre
Very strange.. still can't reproduce it :o
Could you send me the [rss] part of your sabnzbd,ini file?
I won't abuse your API-keys!

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: November 26th, 2018, 10:04 am
by Hairybiker
sent

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: May 21st, 2019, 5:51 pm
by AnonyMouse
Did this ever get figured out? I seem to be running into the same thing. I can't delete rss filters I've applied to a feed. The trash can button toggles state, but doesn't seem to trigger any events.

I'm on 2.3.8 running in a container.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: May 22nd, 2019, 6:16 am
by safihre
We didn't figure it out.. Maybe you can also send me the [rss] part of your sabnzbd.ini?

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: May 24th, 2019, 11:06 pm
by AnonyMouse
safihre wrote:
May 22nd, 2019, 6:16 am
We didn't figure it out.. Maybe you can also send me the [rss] part of your sabnzbd.ini?
Certainly! It's late now, but I'll dig it out sometime in the next day and send it over.

Re: 2.3.6Beta1 rss delete not working

Posted: May 27th, 2019, 4:02 am
by Hairybiker
Mine seemed to relate to a single rss from nzbindex. Not sure if it was too long (the rss string) or what but that was the issue.