Snelheid wijzigen en melding

Stel hier je vragen in het Nederlands.
Je zult sneller (en misschien betere) antwoorden in de engelstalige "boards" krijgen. TIP: je kunt je "profile" ook op Nederlands instellen.
Post Reply
Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Snelheid wijzigen en melding

Post by Centurions »

Ik merk problemen met de alpha versie, mbt het wijzigen van de max. snelheid.
Er komt een melding dat er eerst een maximale dl snelheid moet worden ingesteld.
Bij het weghalen van de max snelheid (3000) ik heb (6000) lijkt het erop dat de 3000 toch ingesteld blijft staan.

Verder krijg ik ook veel andere meldingen ...

User avatar
shypike
Administrator
Administrator
Posts: 21043
Joined: January 18th, 2008, 12:49 pm

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by shypike »

In Config->General stel je in wat je maximale lijnsnelheid van je ISP is.
Als je een 30 Mbits/sec aansluiting hebt, vul dan 3M in (dat is 3 Mbytes/sec).

Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by Centurions »

Dit soort meldingen komen af en toe voorbij. Geen idee wat het is, ik dacht laat ik het maar even doorgeven.

2015-05-19 13:13:42,694 WAARSCHUWING: [19/May/2015:13:13:42] ENGINE socket.error 41 Traceback (most recent call last): File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 1322, in communicate File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 840, in respond File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 2150, in respond File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 2211, in write File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 891, in write File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 982, in sendall File "cherrypy/wsgiserver/wsgiserver2.pyc", line 989, in send error: [Errno 41] Protocol wrong type for socket.

User avatar
shypike
Administrator
Administrator
Posts: 21043
Joined: January 18th, 2008, 12:49 pm

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by shypike »

Wat voor besturingssysteem gebruik je?

Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by Centurions »

Sorry voor de late reactie, maar ben terug naar de 7.2.0 versie. Ik gebruik OSX Macbook Air.

p.s. Is het mogelijk om het pulldown menu bij instellingen niet vanzelf naar beneden te laten gaan. Als ik deze inklap en klik daarna op opdrachten, dan klapt deze weer open.

User avatar
shypike
Administrator
Administrator
Posts: 21043
Joined: January 18th, 2008, 12:49 pm

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by shypike »

Centurions wrote:Sorry voor de late reactie, maar ben terug naar de 7.2.0 versie. Ik gebruik OSX Macbook Air.

p.s. Is het mogelijk om het pulldown menu bij instellingen niet vanzelf naar beneden te laten gaan. Als ik deze inklap en klik daarna op opdrachten, dan klapt deze weer open.
En El Capitan?
Het is me niet duidelijk over welk pulldown menu je het hebt.

Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Re: Snelheid wijzigen en melding

Post by Centurions »

Het was met El Captain, maar ik heb net de 10.0RC1 geïnstalleerd en beide zijn opgelost. Het menu was bij instellingen. Maar deze werkt nu echt fijn.
Top programma !

Post Reply