bestandsnaam hernoemen

Stel hier je vragen in het Nederlands.
Je zult sneller (en misschien betere) antwoorden in de engelstalige "boards" krijgen. TIP: je kunt je "profile" ook op Nederlands instellen.
Post Reply
sabnzbd007
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 20th, 2018, 11:57 am

bestandsnaam hernoemen

Post by sabnzbd007 » January 20th, 2018, 12:22 pm

Hallo ik wil me bestandsnaam automatisch hernoemen.
aleen het lukt me niet ik krijg de volgende melding:

operable program or batch file.

'"python"' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

ik heb bij categorieen dit script gebruikt: Deobfuscate py

User avatar
sander
Release Testers
Release Testers
Posts: 6745
Joined: January 22nd, 2008, 2:22 pm

Re: bestandsnaam hernoemen

Post by sander » January 20th, 2018, 1:50 pm

Windows?
Je moet python installeren.

sabnzbd007
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 20th, 2018, 11:57 am

Re: bestandsnaam hernoemen

Post by sabnzbd007 » January 21st, 2018, 8:16 am

bedankt ik dacht dat het niet nodig was omdat sab er ook op draait.
ik heb het geinstallerd in program files maar het werkt nog niet helaas maar wel een stapje dichterbij

Bigpapa
Newbie
Newbie
Posts: 22
Joined: December 4th, 2017, 3:15 pm

Re: bestandsnaam hernoemen

Post by Bigpapa » January 21st, 2018, 12:10 pm

Zoek functie zit er niet voor niets?
Check deze link viewtopic.php?f=13&t=21761&p=114486#p114486
Domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel.
Provider Ziggo 400MBit- payserver Supernews- Desktop Windows 10.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3321
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: bestandsnaam hernoemen

Post by safihre » January 21st, 2018, 12:16 pm

Je moet wel Python 2.7 installeren (niet 3!) en tijdens de installatie aanvinken "Add to command Line".
Then you need to restart your computer.

Post Reply