'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Get help with all aspects of SABnzbd
Post Reply
pven
Release Testers
Release Testers
Posts: 100
Joined: August 21st, 2009, 5:00 am

'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Post by pven » October 12th, 2017, 2:56 am

I am running 2.3.0 [ba7d906] on my Synology.

I just restarted SABnzbd and get the warning: 'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8. Expect problems with Unicoded file and directory names in downloads.'. I really have no idea how to get rid of this message.

Please help?

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 1981
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: 'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Post by safihre » October 12th, 2017, 3:15 am

Do you run SABnzbd using the SynCommunity packages? These should not display this error.

pven
Release Testers
Release Testers
Posts: 100
Joined: August 21st, 2009, 5:00 am

Re: 'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Post by pven » October 12th, 2017, 5:06 am

Yes. And I only update using the package (not manually). The strange thing is the package is updates some days ago, the warning popped up today after a restart.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 1981
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: 'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Post by safihre » October 12th, 2017, 6:07 am

Have you tried restarting the device and the service?

pven
Release Testers
Release Testers
Posts: 100
Joined: August 21st, 2009, 5:00 am

Re: 'SABnzbd was started with encoding ANSI_X3.4-1968, this should be UTF-8'

Post by pven » October 12th, 2017, 8:11 am

After restarting the service the warning was still there. After restarting the device it is gone.

Thanks!

Post Reply