Raspberry : missing articles

Get help with all aspects of SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
mesa57
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: August 29th, 2014, 7:14 am

Raspberry : missing articles

Post by mesa57 »

I installed Sabnzbd (0.6.15) on my Raspberry PI together with Sickbeard.
No sometimes downloads (not always!) fail.
If I look at the log, it looks like missing articles (sorry for the dutch log, it says unknown error during decode and article missing) :

Code: Select all

2014-08-29 13:57:09,574::INFO::[decoder:131] Onbekende fout tijdens het decoderen van <Article: [email protected]l, bytes=640196, partnum=1, art_id=None>
2014-08-29 13:57:09,601::INFO::[decoder:131] Onbekende fout tijdens het decoderen van <Article: [email protected]l, bytes=640196, partnum=1, art_id=None>
2014-08-29 13:57:10,902::INFO::[__init__:846] Saving data for totals9.sab in /root/.sabnzbd/admin/totals9.sab
2014-08-29 13:57:10,913::INFO::[assembler:85] Decoding /media/usbhdd1/sabnzbd/downloads/incomplete/Outlander_S01E03_720p_HDTV_x264-KILLERS (NLsub)/BNGTW32CXSPL-NBVCT34PLJHG.vol01+02.par2 yenc
2014-08-29 13:57:10,946::INFO::[assembler:141] <Article: [email protected]l, bytes=640196, partnum=1, art_id=None> ontbreekt
2014-08-29 13:57:12,402::INFO::[decoder:131] Onbekende fout tijdens het decoderen van <Article: [email protected]l, bytes=640196, partnum=4, art_id=None>
That could happen of course, but :

- I copied the saved Sabnzdb nzb from the raspberry to my windows machine
- There I opened the nzb with the windows Sabnzbd

To my amazemend the download was compleet without any repairs !
Same nzb, same provider, but different results.
Any tip what could be the cause ?

User avatar
shypike
Administrator
Administrator
Posts: 19772
Joined: January 18th, 2008, 12:49 pm

Re: Raspberry : missing articles

Post by shypike »

I'm not sure, but we don't support 0.6.15 any more.

mesa57
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: August 29th, 2014, 7:14 am

Re: Raspberry : missing articles

Post by mesa57 »

Thank you shypike for the response.
Indeed it had to do with the 0.6.15 release.
Btw, the raspberry refuses to upgrade to an newer release.
But I found a special recipe on the forum to force the raspberry to upgrade :)
Now 0.7.18 is installed.

The problem was that 0.6.15 did not used the configured backup server for a missing article and 0.7.18 does.
So hence the difference.

The solution to upgrade was here :
http://forums.sabnzbd.org/viewtopic.php?f=16&t=12109

User avatar
shypike
Administrator
Administrator
Posts: 19772
Joined: January 18th, 2008, 12:49 pm

Re: Raspberry : missing articles

Post by shypike »

Right. 0.6.15 is so old that I don't have a clear memory of all the
things we solved after it came out :)
Good that it works now.

Post Reply