Can't pause, automatically resumes

Get help with all aspects of SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
Arlekin84
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 27th, 2019, 8:39 pm

Can't pause, automatically resumes

Post by Arlekin84 » January 27th, 2019, 8:52 pm

Hello. I'm having a strange problem.
I can't pause individual items. They show a FF icon that's strange.
Also, when I pause all togeteher, the downloads resume after some seconds, the intereface still shows as Paused, but it s not.

Please see attached pic.


Thank you in advance for any pointers

Btw, I'm using version 2.3.4 [2a113f7] in Lubuntu.

Image

User avatar
OneCD
Full Member
Full Member
Posts: 240
Joined: March 4th, 2017, 3:47 pm

Re: Can't pause, automatically resumes

Post by OneCD » January 27th, 2019, 9:16 pm

Hi and welcome to the forum. :)

Your posted image is not visible. Maybe try a link to it instead?
Stuff I like: Apache BASH CRON DD-WRT Debian DNSMasq Entware FireFox GitHub ImageMagick Kate KDE LibreELEC Netrunner NFS NVIDIA OpenVPN Orvibo S20 Python Raspberry Pi RAID SABnzbd+ SickChill Transmission Usenet VirtualBox Watcher3 WordPress XFCE

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3042
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Can't pause, automatically resumes

Post by safihre » January 28th, 2019, 3:15 am

The FF icon means that they were added with priority Force, which means they will always download no matter what.
You should check your Category settings or your settings of the application that's sending it.

Arlekin84
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 27th, 2019, 8:39 pm

Re: Can't pause, automatically resumes

Post by Arlekin84 » January 28th, 2019, 11:21 am

safihre wrote:
January 28th, 2019, 3:15 am
The FF icon means that they were added with priority Force, which means they will always download no matter what.
You should check your Category settings or your settings of the application that's sending it.
That was it. I didn't notice that. Thank you very much.

Maybe this belongs to another thread, but will there be a way to reorder items within the mobile view of Glitter?

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3042
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Can't pause, automatically resumes

Post by safihre » January 28th, 2019, 12:51 pm

It's been harder than I thought to achieve that unfortunately.. The current layout framework isn't very flexible in that.

Post Reply