Sab 1.2.2 - Download queue getting stuck

Report & discuss bugs found in SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
neo_x
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: March 5th, 2012, 11:23 pm

Sab 1.2.2 - Download queue getting stuck

Post by neo_x » March 5th, 2017, 3:40 pm

Hi guys


i have had about 4 cases this week where articles just stop downloading - no warning messages, just a complete stop of downloads and disconnection from all servers.

Enabling debug, there is a few lines that reports :
2017-03-05 22:17:48,793::DEBUG::[downloader:276] Delaying
2017-03-05 22:17:48,871::DEBUG::[downloader:276] Delaying
2017-03-05 22:17:49,513::DEBUG::[downloader:276] Delaying
Do you maybe have an idea what could be causing this?
full log is below :
http://pastebin.com/NPGmVi1M

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3386
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Sab 1.2.2 - Download queue getting stuck

Post by safihre » March 5th, 2017, 5:07 pm

Can you try sabnzbd 2.0.0? There seems to be an unidentified problem where the decoder crashes due to some CRC errors. We don't know yet what is causing it.

neo_x
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: March 5th, 2012, 11:23 pm

Re: Sab 1.2.2 - Download queue getting stuck

Post by neo_x » March 6th, 2017, 11:54 am

safihre wrote:Can you try sabnzbd 2.0.0? There seems to be an unidentified problem where the decoder crashes due to some CRC errors. We don't know yet what is causing it.
ok upgraded successfully to 2.0.0 alpha. wil monitor over next few days, and report back if issue occurs again

Post Reply