Have to reload sabnzbd page - v2.3.9 in Win 10

Report & discuss bugs found in SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
cokefiend
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: July 26th, 2016, 11:34 pm

Have to reload sabnzbd page - v2.3.9 in Win 10

Post by cokefiend »

Tonight, I switched to Windows 10 Pro from Windows 7 Pro and the gui needs to be reloaded occasionally. I will see the "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage" message, and a simple press of F5 gets me back to the main page. But this is new behavior (post switch only) and I'd rather not have to reload.

Where should I start to try and fix this error?

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3893
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Have to reload sabnzbd page - v2.3.9 in Win 10

Post by safihre »

This is a browser problem though.. Maybe you can clear the cache of your browser fully after this update? Have you seen something similar with other browsers?
If you like our support, check our special newsserver deal or donate at: https://sabnzbd.org/donate

cokefiend
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: July 26th, 2016, 11:34 pm

Re: Have to reload sabnzbd page - v2.3.9 in Win 10

Post by cokefiend »

safihre wrote:
March 21st, 2020, 11:33 am
This is a browser problem though.. Maybe you can clear the cache of your browser fully after this update? Have you seen something similar with other browsers?
I'll try a cache purge of Chrome and I've also loaded the gui into Firefox to test. Thanks.

cokefiend
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: July 26th, 2016, 11:34 pm

Re: Have to reload sabnzbd page - v2.3.9 in Win 10

Post by cokefiend »

Cache clear seems to have resolved this one. Thanks again.

Post Reply