API connection bug? "{'Status':True; 'nzo_ids': [SABnzbd_nzo_'siroxuzb']"

Report & discuss bugs found in SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
guidjul
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: October 27th, 2020, 7:38 am

API connection bug? "{'Status':True; 'nzo_ids': [SABnzbd_nzo_'siroxuzb']"

Post by guidjul »

Since the update to version 3.1.0 [23f86e9] I encounter, everytime I download a NZB file via Spotnet Classic (1.9.0.5) or Newzbin (1.1.2.0) app, a error message:
In Spotnet
OEPS
SABnzbd returned message:
{'Status':True; 'nzo_ids': [SABnzbd_nzo_'siroxuzb']

In Newzbin:
SABnzbd
Kan de NZB niet toevoegen aan SABnzbd.
{'Status':True; 'nzo_ids': [SABnzbd_nzo_'siroxuzb']


I re-entered the API key in both programs, but no succes. The message stays.

BUT
the NZB file is nevertheless correctly downloaded!

So how can I fix this issue?

Greetings Rob

My former SABnzb version (2.99) works fine.
Working in Windows 10 2004 latest version

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 3979
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: API connection bug?

Post by safihre »

The problem is Spotnet. It hasn't been updated in many years, while we have updated our API.
The old-way that Spotnet used was marked to be removed for a long time.
Newzbin should have an update that addresses this.
If you like our support, check our special newsserver deal or donate at: https://sabnzbd.org/donate

guidjul
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: October 27th, 2020, 7:38 am

Re: API connection bug?

Post by guidjul »

Thanks, but I use the latest version of Newzbin (so it says). And really, the only thing that's been changed is the text in de confirmation message box. I can live with that...

Post Reply