Vista Sidebar Gadget

Got a program that plays well with SABnzbd? Share it here!
kizer8
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: April 21st, 2008, 7:00 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by kizer8 » January 21st, 2010, 7:33 am

Where do we get the latest v1 for Vista?

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 21st, 2010, 12:20 pm

kizer8 wrote: Where do we get the latest v1 for Vista?
http://www.kijknaarons.nl/wp-content/up ... sab.gadget
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

kizer8
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: April 21st, 2008, 7:00 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by kizer8 » January 21st, 2010, 12:44 pm

pieteckhart wrote:
kizer8 wrote: Where do we get the latest v1 for Vista?
http://www.kijknaarons.nl/wp-content/up ... sab.gadget
Thanks.  What version is this?

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 21st, 2010, 12:45 pm

kizer8 wrote: Thanks.  What version is this?
1.0.1.8 (this will be the last v1 version)
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

kizer8
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: April 21st, 2008, 7:00 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by kizer8 » January 21st, 2010, 12:46 pm

pieteckhart wrote:
kizer8 wrote: Thanks.  What version is this?
1.0.1.8 (this will be the last v1 version)
Thanks.  Should the v2 gadget work in Vista? It hangs my sidebar.exe process everytime I try to add the config stuff.

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 21st, 2010, 12:48 pm

kizer8 wrote:
pieteckhart wrote:
kizer8 wrote: Thanks.  What version is this?
1.0.1.8 (this will be the last v1 version)
Thanks.  Should the v2 gadget work in Vista? It hangs my sidebar.exe process everytime I try to add the config stuff.
should work... but i don't have a vista PC to test. have you tried the newest version?
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

kizer8
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: April 21st, 2008, 7:00 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by kizer8 » January 21st, 2010, 1:11 pm

pieteckhart wrote:
kizer8 wrote:
pieteckhart wrote: 1.0.1.8 (this will be the last v1 version)
Thanks.  Should the v2 gadget work in Vista? It hangs my sidebar.exe process everytime I try to add the config stuff.
should work... but i don't have a vista PC to test. have you tried the newest version?
Yes, 2.0.0.4 just locks up sidebar.

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 21st, 2010, 1:57 pm

kizer8 wrote: Yes, 2.0.0.4 just locks up sidebar.
hmm, ill look into it as soon as i have a (virtual) vista setup... :(
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

kizer8
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: April 21st, 2008, 7:00 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by kizer8 » January 21st, 2010, 2:02 pm

pieteckhart wrote:
kizer8 wrote: Yes, 2.0.0.4 just locks up sidebar.
hmm, ill look into it as soon as i have a (virtual) vista setup... :(
Thanks, I appreciate it. I love your gadget.  I use VirtualBox which is free for virtual OS.

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 21st, 2010, 2:03 pm

kizer8 wrote: Thanks, I appreciate it. I love your gadget.
i'm sure my gadget loves you to ;)
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

4wd
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: February 2nd, 2008, 7:34 pm

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by 4wd » January 21st, 2010, 7:11 pm

Instead of having the Turtle Mode list a set of fixed values, could you make it a input field where we can just enter a xx kB/s ?

I ask because, quite frankly, the numbers you have chosen are fantasy for the majority of us who live in Australia where reasonably priced, high-speed internet just doesn't exist :(

slattynan
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: December 24th, 2009, 6:33 pm

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by slattynan » January 22nd, 2010, 9:55 am

Thanks for getting back to me. I look forward to HTTPS support.

Regards

Slatty

User avatar
pieteckhart
Release Testers
Release Testers
Posts: 139
Joined: April 30th, 2008, 9:34 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by pieteckhart » January 23rd, 2010, 9:42 am

4wd wrote: Instead of having the Turtle Mode list a set of fixed values, could you make it a input field where we can just enter a xx kB/s ?

I ask because, quite frankly, the numbers you have chosen are fantasy for the majority of us who live in Australia where reasonably priced, high-speed internet just doesn't exist :(
What speeds would suit you?
i can devide the list into heigh speed limits and low speed limits!
SABnzbd+ Windows 7 Gadget
Manage your downloads from your desktop.
Download: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/sabgadget2.gadget
Site: http://eckhart.hopto.org/sabgadget/

TheBiGW
Release Testers
Release Testers
Posts: 43
Joined: November 12th, 2008, 6:12 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by TheBiGW » January 23rd, 2010, 2:30 pm

pieteckhart wrote:
4wd wrote: Instead of having the Turtle Mode list a set of fixed values, could you make it a input field where we can just enter a xx kB/s ?

I ask because, quite frankly, the numbers you have chosen are fantasy for the majority of us who live in Australia where reasonably priced, high-speed internet just doesn't exist :(
What speeds would suit you?
i can devide the list into heigh speed limits and low speed limits!
Why not specify a percentage? Set your max theoretical throughput in the config screen and then turtle mode at a percentage in a drop down? That way it should work for everyone

Cavalier
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: December 3rd, 2009, 5:11 am

Re: Vista Sidebar Gadget

Post by Cavalier » January 25th, 2010, 4:26 am

I'm using the latest ver 2 gadget with windows vista. It appears to generaly work ok.  The only thing that is not working is the "drag & drop".  When I "drop" an nzb into it, a menu/scroll pops up asking for the catagory, I click on one and chose "ok" but the "file name" doesn't appear in the gadget.

I know I could go back to ver 1, but the "drag & drop" issue in ver 2 in vista is no big deal for me.

I just thought I'd give you a report as it otherwise doesn't effect vista on my computor.

Cavalier

Post Reply