MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Got a program that plays well with SABnzbd? Share it here!
User avatar
rascalli
Moderator
Moderator
Posts: 666
Joined: January 18th, 2008, 12:30 am
Location: Bossche bollen land

Re: MovieGrabber - completely automated movie downloader

Post by rascalli »

Download link is in the first post , see above RSS feed

treblade
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: November 3rd, 2011, 9:51 am

Re: MovieGrabber - completely automated movie downloader

Post by treblade »

Hi can i use my Newzbin.com Acc with this Programm?

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - completely automated movie downloader

Post by binhex »

treblade wrote:Hi can i use my Newzbin.com Acc with this Programm?
at the moment there is no support for index site newzbin.com, supported index sites are nzbs.org, nzbmatrix.com, and all newznab based index sites (e.g. nzb.su).

binhex.

treblade
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: November 3rd, 2011, 9:51 am

Re: MovieGrabber - completely automated movie downloader

Post by treblade »

Where i can Donate for this option=)

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by binhex »

2.1.1 released, couple of bug fixes.

upgrading
shutdown moviegrabber
extract and overwrite all files

cheers,
binhex.

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - completely automated movie downloader

Post by binhex »

treblade wrote:Where i can Donate for this option=)
donations not accepted yet im afraid, a donation would be required for this feature to be added as i currently dont have a subscription to newzbin and thus cant do any dev, i will post here with details once donations are setup.

binhex.

splnut
Newbie
Newbie
Posts: 35
Joined: February 21st, 2011, 8:46 pm

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by splnut »

Is it possible to have a list of movies on the homepage there were sucessfully downloaded?

Also I just updated and when I went to view history i get this:

"500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Traceback (most recent call last):
File "cherrypy\_cprequest.pyc", line 656, in respond
File "cherrypy\lib\encoding.pyc", line 188, in __call__
File "cherrypy\_cpdispatch.pyc", line 34, in __call__
File "MovieGrabber.py", line 4434, in index
File "Cheetah\Template.pyc", line 1005, in __str__
File "_Users_Chad_Desktop_MovieGrabber_interfaces_classic_templates_history_view_tmpl.py", line 213, in respond
IndexError: tuple index out of range"

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by binhex »

splnut wrote:Is it possible to have a list of movies on the homepage there were sucessfully downloaded?

Also I just updated and when I went to view history i get this:

"500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Traceback (most recent call last):
File "cherrypy\_cprequest.pyc", line 656, in respond
File "cherrypy\lib\encoding.pyc", line 188, in __call__
File "cherrypy\_cpdispatch.pyc", line 34, in __call__
File "MovieGrabber.py", line 4434, in index
File "Cheetah\Template.pyc", line 1005, in __str__
File "_Users_Chad_Desktop_MovieGrabber_interfaces_classic_templates_history_view_tmpl.py", line 213, in respond
IndexError: tuple index out of range"
hi splnut, like your suggestion, infact its already on my list to do, i see something like a dropdown to select the time scale and then another dropdown to allow you to select queued or downloaded, once selected it would give you a list of all movie titles processed over that timescale, sound good?.

onto the traceback, this looks more like an internal cherrypy error than my code, could you try re-downloading 2.1.1 as i did have an issue with my original post of 2.1.1 (deleted within approx 6 hours of post), the version currently up there should have no issues.

if your still getting the same traceback let me know, also can you give me more details on what you were doing at the time to cause the traceback?.

cheers,
binhex.

treblade
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: November 3rd, 2011, 9:51 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by treblade »

Hi i have install MovieGrabber und the Openmediavault NAS.
Then i have instal python 2.7.x
The Programm start but its find no movies.
Thats my log and my config.


10/11/2011 14:43:06 Error In Poster Download Function
Traceback (most recent call last):
File "MovieGrabber.py", line 1660, in PosterDownload
poster_image.load()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 164, in load
self.load_prepare()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 231, in load_prepare
self.im = Image.core.new(self.mode, self.size)
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/Image.py", line 37, in __getattr__
raise ImportError("The _imaging C module is not installed")
ImportError: The _imaging C module is not installed
10/11/2011 14:43:06 Error In NZBMatrix RSS Function
Traceback (most recent call last):
File "MovieGrabber.py", line 2700, in RunDownloader
PosterDownload()
File "MovieGrabber.py", line 1706, in PosterDownload
ErrorLogging("Poster Download Function")
File "MovieGrabber.py", line 1660, in PosterDownload
poster_image.load()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 164, in load
self.load_prepare()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 231, in load_prepare
self.im = Image.core.new(self.mode, self.size)
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/Image.py", line 37, in __getattr__
raise ImportError("The _imaging C module is not installed")
ImportError: The _imaging C module is not installed
10/11/2011 14:43:06 [10/Nov/2011:14:43:06] ENGINE Error in background task thread function <bound method Timer.ConfigChecks of <__main__.Timer instance at 0x2892878>>.
Traceback (most recent call last):
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/cherrypy/process/plugins.py", line 475, in run
self.function(*self.args, **self.kwargs)
File "MovieGrabber.py", line 4746, in ConfigChecks
self.StartDownloader()
File "MovieGrabber.py", line 4769, in StartDownloader
downloader_process.start()
File "/usr/lib/python2.7/multiprocessing/process.py", line 130, in start
self._popen = Popen(self)
File "/usr/lib/python2.7/multiprocessing/forking.py", line 125, in __init__
code = process_obj._bootstrap()
File "/usr/lib/python2.7/multiprocessing/process.py", line 274, in _bootstrap
sys.stderr.write('Process %s:\n' % self.name)
IOError: [Errno 5] Input/output error
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[folders]
movies_downloaded_dir = /media/78d32776-3ed8-41b7-a8be-0984309432a2/Daten/MovieDownloaded
movies_to_replace_dir = /media/78d32776-3ed8-41b7-a8be-0984309432a2/Daten/MovieToReplace
watch_dir = /root/watch
nzb_dir = /root/nzb
completed_dir = /media/78d32776-3ed8-41b7-a8be-0984309432a2/Daten/Downloads
queue_dir = /media/78d32776-3ed8-41b7-a8be-0984309432a2/Daten/QueueFolder
metadata_dir = /media/78d32776-3ed8-41b7-a8be-0984309432a2/Daten/MetadataFolder
cherrypylog_dir = /root/moviegrabber/logs
warninglog_dir = /root/moviegrabber/logs
errorlog_dir = /root/moviegrabber/logs

[switches]
enable_downloaded = yes
enable_replace = yes
enable_favorites = yes
enable_preferred = yes
enable_queuing = yes
enable_metadata = no
enable_release_group = no
enable_email_notify = no
enable_append_year = no
enable_posters = yes

[imdb]
good_genre = action,adventure,animation,biography,comedy,crime,documentary,drama,family,fantasy,film-Noir,game-show,history,horror,music,musical,mystery,news,reality-tv,romance,sci-fi,short,sport,talk-show,thriller,war,western
good_rating = 0.0
good_votes = 0
good_date = 1890
preferred_genre = comedy
preferred_rating = 0.0
queue_genre =
queue_date = 2000
bad_genre =
bad_title =
fav_dir =
fav_actor =
fav_char =
fav_title =

[email_settings]
email_server =
email_server_port = 587
email_server_ssl =
email_username =
email_password =
email_from =
email_to =

[website_settings]
index_site = nzbmatrix
nzbmatrix_username = [remove]
nzbmatrix_key = [remove]
nzbmatrix_cat = all formats
nzbmatrix_lang = any
nzbmatrix_search = +german
nzbmatrix_minsize = 0
nzbmatrix_maxsize = 0
nzbmatrix_badreport =
nzbmatrix_release_group =
nzbs_key =
nzbs_cat = all formats
nzbs_search =
nzbs_minsize = 0
nzbs_maxsize = 0
nzbs_badreport =
nzbs_release_group =
newznab_hostname =
newznab_portnumber =
newznab_key =
newznab_cat = all formats
newznab_search =
newznab_minsize = 0
newznab_maxsize = 0
newznab_min_completion = 1
newznab_badreport =
newznab_release_group =

[misc]
color_scheme = darkblue
schedule_hour = 1
schedule_minute = 0
max_items_shown = 100
history_sort_order = date_desc
queued_sort_order = date_desc
moviegrabber_username =
moviegrabber_password =
moviegrabber_ssl = no
launch_browser = yes
last_run = 10/11/2011 15:26:01
version = 2.1.1

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by binhex »

this looks like the classic PIL error caused by it not having the correct path, this is the crucial line:-

ImportError: The _imaging C module is not installed

so im assuming you have a symbolic link setup yes?, this seems to cause the issue, if you remove the symbolic link and use the real path then it should work, let me know how you get on.

binhex.

treblade
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: November 3rd, 2011, 9:51 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by treblade »

What is the symbolic link? and where i can change it?

splnut
Newbie
Newbie
Posts: 35
Joined: February 21st, 2011, 8:46 pm

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by splnut »

I just redownloaded the 2.1.1 and overwrote the old folder. Still got the same error. It seems as if the results.db file is corrupt. I installed MovieGrabber in a new folder and it worked fine. Copied over my Config files and it worked fine. Copied db folder and causes the same issues.

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by binhex »

splnut wrote:I just redownloaded the 2.1.1 and overwrote the old folder. Still got the same error. It seems as if the results.db file is corrupt. I installed MovieGrabber in a new folder and it worked fine. Copied over my Config files and it worked fine. Copied db folder and causes the same issues.
when you upgraded to 2.1.0 did you follow the upgrade instructions and delete the results.db?, this was required due to a change in the db, so this could be your issue.

short story is delete your results.db and be happy :-), im not expecting any db changes for a while now so you shouldnt need to do this for the next few releases.

binhex
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 470
Joined: December 5th, 2008, 11:54 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by binhex »

treblade wrote:What is the symbolic link? and where i can change it?
fyi taken from wikipedia:-
A symbolic link contains a text string that is automatically interpreted and followed by the operating system as a path to another file or directory. This other file or directory is called the "target". The symbolic link is a second file that exists independently of its target. If a symbolic link is deleted, its target remains unaffected. If a symbolic link points to a target, and sometime later that target is moved, renamed or deleted, the symbolic link is not automatically updated or deleted, but continues to exist and still points to the old target, now a non-existing location or file. Symbolic links pointing to moved or non-existing targets are sometimes called broken, orphaned, dead or dangling.
it looks like i may be able to resolve to the real path using python's os.path.realpath function, ive just added this in and posted as ver 2.1.2 in the beta folder, can you let me know if this does fix the issue?, if so i will make this an official release.

cheers,
binhex.

treblade
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: November 3rd, 2011, 9:51 am

Re: MovieGrabber - Completely Automated Movie Downloader

Post by treblade »

I have Upgrade but the search find nothing >:(
Any Idee what i can do?

[email protected]:~/moviegrabber# python2.7 MovieGrabber.py
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Listening for SIGHUP.
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Listening for SIGTERM.
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Listening for SIGUSR1.
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Bus STARTING
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Started monitor thread '_TimeoutMonitor'.
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Started monitor thread 'Monitor'.
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Serving on 192.168.1.103:8085
[12/Nov/2011:10:08:16] ENGINE Bus STARTED
/root/moviegrabber/lib/site-packages/Cheetah/Compiler.py:1509: UserWarning:
You don't have the C version of NameMapper installed! I'm disabling Cheetah's us eStackFrames option as it is painfully slow with the Python version of NameMappe r. You should get a copy of Cheetah with the compiled C version of NameMapper.
"\nYou don't have the C version of NameMapper installed! "
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET / HTTP/1.1" 200 828 "" "Mozilla/5. 0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874. 120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET /stylesheets/defaultcolors.css HTT P/1.1" 200 1479 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64 ) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET /stylesheets/default.css HTTP/1.1" 200 5413 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) Appl eWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET /stylesheets/colorschemes/darkblue .css HTTP/1.1" 200 356 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1 ; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET /images/icon/greentick.png HTTP/1. 1" 200 1156 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) Ap pleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:34] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 144033 "" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Ch rome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:08:42] "GET /run_now HTTP/1.1" 200 830 "http:/ /192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KH TML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
Process downloader_process:
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python2.7/multiprocessing/process.py", line 258, in _bootstrap
self.run()
File "/usr/lib/python2.7/multiprocessing/process.py", line 114, in run
self._target(*self._args, **self._kwargs)
File "MovieGrabber.py", line 2732, in RunDownloader
ErrorLogging("NZBMatrix RSS Function")
File "MovieGrabber.py", line 2709, in RunDownloader
PosterDownload()
File "MovieGrabber.py", line 1715, in PosterDownload
ErrorLogging("Poster Download Function")
File "MovieGrabber.py", line 1669, in PosterDownload
poster_image.load()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 164, in loa d
self.load_prepare()
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/ImageFile.py", line 231, in loa d_prepare
self.im = Image.core.new(self.mode, self.size)
File "/root/moviegrabber/lib/site-packages/PIL/Image.py", line 37, in __getatt r__
raise ImportError("The _imaging C module is not installed")
ImportError: The _imaging C module is not installed
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:01] "GET /history/ HTTP/1.1" 200 774 "http: //192.168.1.103:8085/run_now" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/5 35.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:02] "GET /history/view HTTP/1.1" 301 112 "h ttp://192.168.1.103:8085/history/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWeb Kit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:02] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleW ebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:04] "GET /history/ HTTP/1.1" 200 774 "http: //192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWe bKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:05] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleW ebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:24] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/ 5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:25] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/ 5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:25] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/ 5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:26] "GET /config/ HTTP/1.1" 200 753 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/5.0 (Wi ndows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:27] "GET /queue/ HTTP/1.1" 200 759 "http://192.168.1.103:8085/config/" "Mozilla/5.0 (Windows N T 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:28] "GET / HTTP/1.1" 200 830 "http://192.168.1.103:8085/queue/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:32] "GET /history/ HTTP/1.1" 200 774 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1 ; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:09:34] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/" "Mozilla/5.0 ( Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:10:06] "GET /history/view/ HTTP/1.1" 200 1048 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:10:07] "GET /config/ HTTP/1.1" 200 753 "http://192.168.1.103:8085/history/view/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:10:09] "GET /queue/ HTTP/1.1" 200 759 "http://192.168.1.103:8085/config/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:10:10] "GET / HTTP/1.1" 200 830 "http://192.168.1.103:8085/queue/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"
192.168.1.149 - - [12/Nov/2011:10:10:12] "GET /history/ HTTP/1.1" 200 774 "http://192.168.1.103:8085/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.120 Safari/535.2"

Post Reply