Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Stel hier je vragen in het Nederlands.
Je zult sneller (en misschien betere) antwoorden in de engelstalige "boards" krijgen. TIP: je kunt je "profile" ook op Nederlands instellen.
Post Reply
Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by Centurions » November 29th, 2018, 5:27 am

Als ik de maximale snelheid in stel op 10MB/s en daarna in het download venster aangeef 15% daarvan gebeurt er niets.
Oftewel de snelheidsbegrenzer werkt niet op de mac.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2884
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by safihre » November 29th, 2018, 7:41 am

Dat lijkt me sterk, gezien het bij duizenden mensen wel werkt ;)

Als je 15% aangeeft, welke snelheid staat daar dan in haakjes achter?
En wat zie je als download snelheid?

Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Re: Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by Centurions » December 3rd, 2018, 5:41 am

Ik heb Glitter als uiterlijk, dus kan ik alleen onder de snelheidsaanduiding een schuif bewegen van rechts naar links.
Bij het schuiven hiervan zie je een percentage veranderen (van 100%) naar mijn instelling.
Ik heb als maximale snelheid 10000MB ingesteld en als ik de schuif naar links beweeg naar 14% dat is 1400 MB/s dan gebeurt er niets.
Hij blijft downloaden op de maximale snelheid welke dus meer dan 1400MB/s is.
Op deze mannier werkt het dus niet.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2884
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by safihre » December 3rd, 2018, 3:17 pm

14000MB?? Hoe kom je daar nou bij?
Dat is 14GB/s... Oftewel 3 DVD's per seconde.

Misschien moet je eens even kijken hoeveel MB je verbinding echt is.

Centurions
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: July 10th, 2014, 5:59 am

Re: Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by Centurions » December 12th, 2018, 12:57 pm

Waar type ik 14000MB?
Weet jij het verschil tussen bit en byte?
En weet jij uberhaupt wel wat SAB weergeeft?
Ik denk dat je basis dingen weet van SAB, maar echt verstand ervan hebben doe je niet dat blijkt wel uit de antwoorden die ik zie hier en daar lees van jou.

User avatar
safihre
Administrator
Administrator
Posts: 2884
Joined: April 30th, 2015, 7:35 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Snelheidsbegrenzer werkt niet.

Post by safihre » December 13th, 2018, 2:07 am

Beste Centurions, al bijna 3 jaar ben ik de hoofdontwikkelaar van sabnzbd en heb ik tienduizenden regels code ervan geschreven. Ik denk dat ik wel weet waar ik het over heb :)

Maar goed, inderdaad schreef je 10000 en niet 14000MB, klopt. Dat had ik fout gelezen. Ik kan je met zekerheid vertellen dat Sab altijd in bytes werkt, niet in bits. Dus ook de snelheidsbeperking moet je invullen in bytes. Daarbij lijkt me 10000MB nog steeds veel te veel. Probeer eens 10MB en kijk of het dan wel werkt.

Post Reply