Constant loss of connection

Report & discuss bugs found in SABnzbd
Forum rules
Help us help you:
  • Are you using the latest stable version of SABnzbd? Downloads page.
  • Tell us what system you run SABnzbd on.
  • Adhere to the forum rules.
  • Do you experience problems during downloading?
    Check your connection in Status and Interface settings window.
    Use Test Server in Config > Servers.
    We will probably ask you to do a test using only basic settings.
  • Do you experience problems during repair or unpacking?
    Enable +Debug logging in the Status and Interface settings window and share the relevant parts of the log here using [ code ] sections.
Post Reply
dr5mn
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: August 8th, 2022, 5:42 am

Constant loss of connection

Post by dr5mn »

Hi. My server is acting up. It loses connection to the server, even if nothing is downloading.

Here is an excerpt of the log

2022-08-08 11:14:46,775::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:14:46] ENGINE Bus STOPPING
2022-08-08 11:14:46,899::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:14:46] ENGINE HTTP Server cherrypy._cpwsgi_server.CPWSGIServer(('nnn.nnn.nnn.nnn', nnnn)) shut down
2022-08-08 11:14:46,899::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:14:46] ENGINE Bus STOPPED
2022-08-08 11:14:46,900::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:14:46] ENGINE Bus EXITING
2022-08-08 11:14:46,900::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:14:46] ENGINE Bus EXITED
2022-08-08 11:18:02,272::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:18:02] ENGINE Bus STARTING
2022-08-08 11:18:02,498::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:18:02] ENGINE Serving on http://nnn.nnn.nnn.nnn:nnnn
2022-08-08 11:18:02,500::INFO::[_cplogging:213] [08/Aug/2022:11:18:02] ENGINE Bus STARTED

Log level is set to ERROR/WARNING.

I had logging set to DEBUG, but could not see anything out of the ordinary.

It keeps happening constantly, then it starts again.

Version is 3.6.0.

Any suggestions?

User avatar
sander
Release Testers
Release Testers
Posts: 8073
Joined: January 22nd, 2008, 2:22 pm

Re: Constant loss of connection

Post by sander »

The interesting part is probably before the logging you posted

Post Reply